DE POSH FASHION WEBSHOP

24/7 SHOPPEN :) Momenteel leveren wij alleen in Nederland.


RESERVEREN IN DE WINKEL

Kom je uit de buurt en wil je graag komen passen in de winkel binnen 2 werkdagen en wil je gegarandeerd zijn dat jou item er nog is? Bestel dan het artikel via de webshop en selecteer bij betaalwijze reserveren in de winkel. Je krijgt een bevestigingsemail zodra jou reservering klaar hangt om gepast te worden.


BETALEN

Je kunt je bestelling betalen met IDEAL.


VERZENDING

Verzendkosten

Voor verzendingen binnen Nederland rekenen wij €2,95 verzendkosten per bestelling. Bij bestellingen vanaf €24,95 wordt jou bestelling GRATIS VERSTUURD!

Levertijd

Als je een bestelling op dinsdag t/m vrijdag voor 16:00 uur plaatst, zullen wij je bestelling diezelfde dag nog verwerken en verzenden. De levertijd is 1 werkdag. Wij werken met MyParcel (postNL) en in de meeste gevallen geldt dus: Vandaag besteld, morgen in huis! :)

Besteld voor 16:00 op:Verzonden op: 
MaandagDinsdag
DinsdagDinsdag
WoensdagWoensdag
DonderdagDonderdag
VrijdagVrijdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

 

Je krijgt een bevestigingsemail zodra jouw pakketje verstuurd is. In deze email staat een link met jou track & trace nummer zodat je je pakket kunt volgen.


RETOURNEREN & RUILEN

Retourneren

Is een item toch niet helemaal naar wens? Dat kan natuurlijk gebeuren. Vul het retourenformulier in en stop deze terug in de verzendzak.

Je hebt 8 dagen de tijd vanaf de verzenddatum, om je bestelde artikelen terug te sturen naar:

Posh Fashion

Wolleweverstraat 5

3841 AZ Harderwijk

Wij zullen na ontvangst de artikelen controleren op de goede staat, of het ongedragen is en of aangehecht prijskaartje nog aanwezig is. Als dat het geval is storten wij binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag excl. verzendkosten terug op de IDEAL rekening waar je bestelling door betaald is. Dat geldt ook voor items die je in de sale hebt gekocht

Je mag je bestelde artikelen ook terugbrengen in de winkel, vergeet dan niet het retourformulier ingevuld mee te nemen.  Ook als je, je bestelde artikelen terug brengt in de winkel, krijg je alleen per bank je geld terug gestort!

Ruilen

Wil je graag je bestelling omruilen voor een andere maat of kleur? Stuur dan een mailtje naar info@poshfashion.nl en meld hierin je naam, adres, factuurnummer en het artikel wat je graag wilt omruilen voor een andere maat of kleur. Wij kijken vervolgens of dat desbetreffende artikel nog op voorraad is en laten je dat dan weten. 

Vul het retourformulier volledig in en stuur deze samen met het artikel(en) terug.

 

© 2016 - 2021 ▒  POSH FASHION  ▒ | sitemap | rss